Dissabte, 8 De Maig De 2021
Casal de l'Estudi, 1, Isil i Alós - 25586 Telèfon: 973 92 60 06 Fax:
emd@isilalos.cat

Associacions

Associació Casa de l'Ós Bru dels Pirineus

La present associació sorgeix amb la finalitat d'establirun marc de col·laboració entre els promotors del projecte per tal destablir les línies de gestió i dinamització de la Casa de lÓs Bru dels Pirineus dIsil en lŕmbit del Parc Natural de lAlt Pirineu, amb la finalitat de potenciar, divulgar i promoure la presčncia de lós bru a la zona com un element de conservació del patrimoni natural, el territori i de dinamització socioeconňmica

Adreça: Carrer del Pont, 7, 25586

Telèfon: 973083044

E-mail: casaosbru@gmail.com

Web: http://www.casaosbru.org/

Associació de Fallaires d'Isil

La Falles dIsil no shan deixat de celebrar mai tot i la despoblació de la zona dels anys seixanta i setanta. Els continus esforços de la gent dIsil per preservar-les ho han fet possible i des de 1991 lAssociació Cultural Fallaires dIsil ha formalitzat i aglutinat tota aquesta feina cap a una mateixa direcció: enfortir la festa i cohesionar el poble. Durant tot aquest temps lAssociació de Fallaires ha tingut diversos presidents, que amb lajuda de la resta de gent del poble han fet possible tirar-la endavant.

Adreça: Plaça Santa Anna, s/n, 25586

E-mail: fallesdisil@gmail.com

Web: http://www.fallesisil.cat

Associació Cultural d'Alós

És una associació sense ŕnim de lucre i de carŕcter cultural. El seu objectiu principal és dinamitzar el poble al llarg de lany, tant a nivell dactivitats com a nivell dequipaments i noves tecnologies.

Els seus socis són gent que sestima el poble dAlós: pallaresos o no pallaresos, que hi viuen o bé que pugen els caps de setmana o durant les vacances. Per un motiu o per un altre, aquest poble significa molt per ells i el volen actiu!

Adreça: Estudi (baixos), Alós, 25586

E-mail: aloscultural@gmail.com

Web: http://www.aloscultural.cat/

Mapa Web